Vattenpumpar / länspumpar

Vattenpumpar löser det problem och hinder som en vattenmassa kan vara. JP Lyft arbetar med vattenpumpar i större modeller än vad hyrbolagen kan erbjuda. När du har ett tillfälligt behov att snabbt bli av med vatten kan vi erbjuda såväl utrustningen som experthjälpen.

När behöver du vår hjälp med vattenpumpar?

Det kan finnas många tillfällen när en vattenpump är värdefull. Några exempel är:

  • Du projektleder ett bygge och behöver bli av med vattenmassor snabbt.
  • En vattensamling har blivit ett hinder för fortsatt arbete i ett vägbygge där det byggs en nedsänkt väg eller nedgrävd betongtunnel.
  • Du har fått översvämning i källare eller lokal.
  • En båt har sjunkit till botten.
  • En havererad avloppsledning kräver förbipumpning.

Pumpar från de största tillverkarna

Våra pumpar kommer från de största tillverkarna. Allt för att kunna erbjuda snabb service och reservdelar. Det mesta finns redan på våra hyllor. De vattenpumpar vi använder kommer från Grindex och Grundfos. Väletablerade företag som levererar länspumpar av högsta kvalitet. Länspumpar från Grindex för exempelvis pumpning av stora mängder smutsigt vatten eller till höga höjder. Ett urval av högkvalitativa pumplösningar från Grundfos. Vilka behov har du? Vi guidar dig gärna till rätt lösning.

Snabbt på plats

Vi har en fordonsflotta med fyra kranbilar. Med dessa tar vi oss smidigt ut till de platser vi behövs för att leverera material och expertkunskap.

Vattenpumpar i Västra Götaland och resterande delar av landet

Vi utgår från Ljungskile och utför ofta arbeten i Västra Götaland (exempelvis Strömstad, Lysekil, Göteborg, Trollhättan, Uddevalla och Borås). Men möjlighet finns även att anlita oss för uppdrag gällande vattenpumpar i övriga delar av Sverige. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig med en pumplösning som passar dig.

Totallösning när det gäller vattenpumpar

Behöver du hjälp med vattenpump för ett större arbete, exempelvis vid vägbygge eller VA-arbete. När ni anlitar oss får ni experthjälp, installation, driftövervakning och demontering. De flesta av de riktigt stora pumparna kräver dieselgeneratorer vilka vi också kan erbjuda dig som kund.

Vi kan exempelvis erbjuda:

  • Översvämningspumpar
  • Översvämningslarm
  • Bärgningspumpar
  • Pumpmaterial
Vattenpumpar