Kranbilstransport

Kranbilstransport och kranlyft är ett av JP Lyfts arbetsområden. Just kranbilstransport blir mer än bara en transport. Kranbilen ger inte bara möjlighet att transportera godset till rätt destination utan även placera det på helt rätt plats med kranen. Behöver du hjälp med transport eller lyft av bodar, container, byggmaterial eller båt så har vi kranar för det. Vi har fyra fordon till vår hjälp med kranbilstransporter, alla med sina unika egenskaper för att vi ska kunna erbjuda lämpliga alternativ för varje unik transport.

Kranbilar för kranbilstransport

Våra kranbilar

Kranbil är ett flexibelt verktyg för transport och lyft. För att kunna ge dig bästa tänkbara hjälp med lyft och kranbilstransport har vi en fordonsflotta med fyra olika sorters kranbilar.

  • Kranbil med jibb och lågbyggt maskinsläp. Kranen når 30 meter. Används framför allt vid exempelvis husmontering, containertransport, båttransport och lyft av taktegel. Till utrustningen hör bl a personkorgar (fasta och hängande), gripskopa och timmergrip.
  • Specialbyggd kranbil. Denna kranbil har anpassats för att transportera exempelvis högt gods.
  • Lastväxlare med TMA. Kör olika sorts transporter.
  • ”Lill-bilen”. Används vid mindre transporter och kan lyfta upp till ett ton med sin kran.

Kranlyft

Genom kranlyft når du smidigt nya höjder. Med våra kranbilar hjälper vi er effektivt och säkert vid till exempel husmontering, lyft av taktegel eller sjösättning av båt. Vi kan smidigt och snabbt få kranen på plats för att utföra det kranlyft som du efterfrågar. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med kranlyft utifrån dina specifika behov.

Båttransport, sjösättning och båtupptagning

Behöver du hjälp med båttransport, sjösättning eller båtupptagning? Med vår kranbil kan vi ge dig en smidig hjälp inom dessa områden oavsett om det gäller motorbåt eller segelbåt. Skonsamt för båten och bekymmersfritt för dig. Du får helt enkelt nöjet att njuta av din båt under säsongen. Behöver du hjälp med båttransport, sjösättning eller båtupptagning? Kontakta oss så berättar vi mer om hur kranbilstransport och kranlyft kan vara ett lämpligt alternativ för dig.

Kranbilstransport i Västra Götaland och övriga landet

JP Lyft utgår från Ljungskile. Vi utför kranbilstransporter och kranlyft över hela landet, men med extra fokus på Västra Götaland. Det innebär att vi ofta finns på plats på orter som exempelvis Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg, Lidköping Skövde, Göteborg, Borås och Alingsås.

Vad letar du efter för transport?

Bodbil? Anläggningstransport? Containertransport? Transport av byggmaterial? Specialtransport? Montering av hus? Högt gods? Med en flexibel fordonsflotta, gedigen erfarenhet och stor anpassningsbarhet har vi stora möjligheter att vara behjälpliga med olika former av transporter. Kontakta oss gärna för en diskussion om hur vi kan lösa din transport med hjälp av en kranbilstransport. Ring oss på 0705-61 01 41 eller skicka ett mail till jplyftab@gmail.com.